4 Comments

 1. Annika
  13 October, 2014 @ 06:05

  Det här inlägget är så du! På ett bra sätt alltså! Kram

  Reply

 2. Kari - långlöpare och (snart) kanalsimmare
  13 October, 2014 @ 07:58

  Jag fick en annan bok av Eckhart Tolle av en kompis för ett par år sedan och kan inte annat än att hålla med. Jag kom inte ens igenom första kapitlet. Budskapet må vara bra (även om jag inte kunde hitta det pga allt fluff i texten) men han känns som en bluff-pastor som vill tjäna pengar på andras längtan efter spiritualitet.

  Reply

 3. Anna
  14 October, 2014 @ 17:15

  Hej!
  En kompis till mig som var väldigt förtjust i Echart Tolle för massor av år sedan, jag fick samtliga hans böcker i mp3-format (på engelska) samt flera teachingar. Jag fattade inte grejen med honom och filerna låg på min dator i många år. Sedan en dag när jag skulle ha något att lyssna på när jag skulle ut och gå så kom jag och tänka på filerna.
  Något hade hänt, jag älskade det – och gör fortfarande. Jag tror du ska testa att läsa eller lyssna på engelska. Översättningar brukar inte göra materialet riktig rättvisa.

  Reply

 4. Maja
  14 October, 2014 @ 19:13

  En av de bästa grejerna med globalyogautbildningen var just att jag “tvingades” ta mig igenom den första delen av Tolles “The power of now” – tog ett tag att komma in i men kändes mycket givande att ha läst, många visdomskorn där. Kan dock tänka mig att översättningen inte blir detsamma, som det ofta är.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.