om mig

Sofie Lantto

Mitt livsmotto är #LevFörFan. Det är en påminnelse om att du kommer dö en dag – så njut av livet. Andas, lukta och känn! Våga! Och kom ihåg vad som är viktigt på riktigt. För mig är det att jag och min familj (man, två barn och två hundar) får vara friska och lyckliga. 

Jag kommer från Gällivare och kommer alltid vara en norrlänning i hjärtat. Älskar fjällen, skidåkning, ljuset en decemberdag, en knastrande eld i skogen och knarret under skorna när snön har kommit. Och kaffe!

190714_Lappland_Vainsaari_0072

Vad gör Lantto AB?

01

Grafisk form. Magasin, böcker, kläder, muggar, mässmaterial och grafiska profiler. 

02

Foto. Jag tar bilden du kommer att använda – för redan innan jag sätter fingret på avtryckaren ser jag var och hur den kommer användas. Jag lovar att du kommer ha plats för text och även leverera bilderna du inte visste att du behövde. 

03

Personlig tränare med inriktning mot konditionsidrott. Behöver du en tränare till ditt företags kick-off eller till träningsresan så hör av dig. Jag håller inspirationsföreläsningar och träningspass med både puls och lugn. Är instruktör inom löpning, cykling, simning och crossfit till flera former av yoga. 

Jobba med Lantto? 

Mejla sofie@lantto.se. 

Samarbeten

Jag har extremt låg andel sponsrade inlägg och har inte externa reklambanners på min blogg. Det innebär extra mycket exponering och en exklusivitet för de företag jag väljer att jobba med. Mina läsare vet att jag väljer mina samarbeten med omsorg och alltid vill ge något till följaren (tex. ett träningspass, kunskap mm.) därför har mina samarbeten högt engagemang och positivt mottagande. 

Min målgrupp är 50% kvinnor och 50% män. Största andelen 35–45 år. Intressen är träning, friluftsliv, foto och personlig utveckling. 

Strategiskt arbete med SEO och många års bloggande gör att jag är i topp på många attraktiva sökord inom träning och friluftsliv. 

Klicka här för att komma till @Lanttolife på Instagram. 

Mejla din förfrågan till sofie@lantto.se så ser vi om vi är rätt för varandra.

 

Vinterbad_Skaulo_210404_1259

Exempel på samarbeten:
Stadium
Victorinox
Actimel
Silva