Sök
Stäng denna sökruta.

#levförfan

141017_jeanetteruno0339 Saker jag är extra tacksam för idag. Familjen. Mina vänner. Och att jag bor så att en lunchtur innebär dom här vyerna.         141017_jeanetteruno0634 Tack Jeanette för att du hängde på. 141017_jeanetteruno0200Det är alltid värt att ta sig ut. Som jag skrev på Instagram “Do more of what makes you happy”. Så enkelt. Så rätt. Ba gör. Att vara ute i naturen gör mig lycklig. Alltså ser jag till att komma ut mer. 141017_jeanetteruno0690Det var mer fika och prat än löpning för min del. Men det var sällskapet och den krispiga luften jag ville åt idag.

Vad vill du ha mer av i ditt liv?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

2 reaktioner på ”#levförfan

  1. Är ju väldigt tillfreds med mitt liv; jag har mina hundar, mina får och mina övriga djur jag tränar… delar upp jobb, kan vara ute när det är ljust etc etc. men… jag skulle vilja ha mer västkust, men vara kvar på östkusten, fast… västkusten i mitt hjärta, fast östkusten… men… ja, just nu vill jag ha kakan och äta den. Fungerar precis nu OK. 🙂

  2. Så jäkla enkelt. Och ändå så jäkla svårt. Oavsett hur mycket man lever & drömmer kan man alltid leva och drömma lite till! Nej, nu blir det mer #levförfan, tack för inspirationen! 🙂

    Kolla gärna in min blogg https://explorista.se/ om uteliv, äventyr, resor, träning och drömmar i en salig blandning. Och snygga foton, alltid snygga foton! 🙂 Dela och länka gärna om du gillar den!

    //Emmi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *