Sök
Stäng denna sökruta.

Cykling vid Gardasjön

141006_sats0001

Jag började dagen med att cykla längst med Gardasjön.
Cinemacycling på nyinvigda SATS Sveavägen. Kul! Kul! Kul! 

DSC_1050Svetten rann och det fanns stunder då det kändes som att vi faktiskt var ute och cyklade på riktigt. Det här var första gången jag kände att här vill jag hålla cykelklasser! Jag vill få deltagare att känna det jag känner nu. Riktig cykling. Inte å en två tre fyra upp å en två tre fyra ner liksom.

Hade en vän jag gillar väldigt mycket på min högra sida. Vi har bokat träningsdejt några måndagar. Idag fick jag välja. Nästa vecka sätter hon ihop passet. Jag längtar redan. DSC_1113  Gillade nya gymmet. Jag som hatar löpband fick lust att testa deras Indoorrunning klass. Om jag måste stå på ett band så får någon gärna distrahera och piska mig i 30 minuter.

Fast egentligen så vill jag cykla längst med Gardasjön. På rikt!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”Cykling vid Gardasjön

  1. Spännande! Det måste jag prova nästa gång jag är i storstan!
    Jag har själv lett SufferFest-pass, med deras filmer. Blir rätt bra!
    Indoor running lät också intressant! Blogga gärna om det, om du testar det.

    Ha det gott!
    /Richard

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *