6 Comments

 1. Annie
  13 December, 2011 @ 21:26

  Får jag låna Murakami? O ses vi fredag? O ska vi gå på crossfit då ett lunchpass nästa vecka så får barnet äta sitt godis i butiken? 🙂

  Reply

  • Sofie
   13 December, 2011 @ 21:46

   Svaret är självklart, och ett rungande JA. Vi ses på fredag, tar med boken då och så synkroniserar vi nästa veckas kalendrar…

   Reply

 2. Anna
  13 December, 2011 @ 21:28

  Ja du, själv är jag inne på esoteriken sedan innan så jag borde inte haft motstånd mot Eckhart Tolle – men det har jag haft – av lika knepiga/löjliga anledningar som du haft dina tror jag…..
  Haft några ljudböcker på min pc i säkert ett par år men inte lyssnat på dem. Sedan en dag var det tydligen dags och jag irriterade mig inte alls längre på hans knepiga o “torra” dialkekt som jag tidigare inbillade mig att han hade. Helt plötsligt lyssnade jag på vad han sa istället och jag gillar’t skarpt. De tåls att lyssna på om och om igen.. Så, mitt tips är att läsa fler av hans böcker =)
  Mary Margareth Moore är nice också – I come as a brother.

  Pz anna

  Reply

  • Sofie
   13 December, 2011 @ 21:48

   Tack för tipsen, ska genast beställa julläsning!

   Reply

 3. Linda E
  13 December, 2011 @ 22:31

  Sofie! Jag fullkomligt älskar Eckhart Tolle! Så klart! 🙂 Ett tips är dock att läsa böckerna på originalspråket, dvs engelska. Det blir mindre fånigt och mer pang på. Bara som exempel så heter Lev livet fullt ut (löjligaste titeln någonsin?) The Power of now.
  Much better redan där, right?
  Kram på dig!

  Reply

 4. Jo
  14 December, 2011 @ 06:52

  Hahaha! Underbart inlägg 🙂
  Håller helt med dig ang Tolle – den svenska utgåvan är HEMSK och jag skulle aldrig läsa den igen. Tycker det är en helt annan ton. Att läsa orginalet är en otrolig skillnad (så även omslaget). Är man inte komfortabel att läsa på engelska är denna tyvärr enda alternativet. Kanske skulle du kunna göra en NY översättning ;?
  Kramar Jo

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.