7 Comments

 1. Emelie
  24 October, 2011 @ 14:53

  Åh vilken kurs! Låter super! Jag började med tantrayoga för en miljon år sen, och kör nu kundaliniyoga (började för Jona), tantra, whateverkindofhatha-yoga som friskis kör, yinyoga och bikram. Jag tyckte mycket om yin när jag var på studio (nu kör jag hemma), kundalini är så vackert på nåt sätt och bikram är speciellt. Bikram är väl den yogaformen som “räddade mig”, men jag har liksom du bekymmer med guruvarianten som pratar illa om andra, sätter upp en massa regler och är allmänt tråkig. Försöker skilja på vad bikramyogan gör för mig och personen Bikram. Och egentligen – bikramyoga är hathayoga i värme. Och ingen har patent på hathayoga… Tipsa gärna om yogakurser i bloggen! 🙂

  Reply

 2. Vilma
  24 October, 2011 @ 15:18

  Jag går på Friskis yoga (trodde det var ashtangayoga och inte hatha, har uppenbarligen noll koll;)) och Bikram. Samt “Vilmayoga”, ett egenihopsatt program som utföres hemma i vardagsrummet (medan sambon antingen kollar på sportnytt eller spelar Call of Duty… Verkligen yogalugn;))

  Reply

 3. Emelie
  24 October, 2011 @ 15:47

  Du Vilma, det kan mycket väl vara ashtanga!

  Reply

 4. Sanna
  24 October, 2011 @ 15:47

  Själv är jag såld på bikram. Jag gillar ju värme, så mig passar det perfekt att få yoga i en bastu. Yogan började jag med för att jag drog på mig så mycket skador hela tiden genom mitt tränande. Behövde få lite balans helt enkelt. Blev medlurad på bikram av en kompis och sedan var jag fast.

  Reply

 5. Tobias
  24 October, 2011 @ 20:45

  Har ju förmånen att kunna yoga med Johanna varje onsdag här i Göteborg sedan ett litet tag tillbaka…kan inte annat än hålla med, hon är fantastisk! Gör underverk med en stel simcykelochspring-kropp! 🙂
  En av mina nya favoriter!

  Reply

 6. Jennie
  24 October, 2011 @ 21:23

  Friskisyogan hämtar väldigt mycket inspiration från viryayoga, inte ashtanga. 🙂

  Reply

 7. Tina Hurtig
  25 October, 2011 @ 05:33

  Blir alltid varm i kroppen varje gång jag tänker på Johanna…Haft förmånen att vara på Yogaresa till Turkiet med denna fantstiska kvinna…En mogen själ i en ung kvinnas kropp…Livsnjutning har fått en ny innerbörd…”Johanna Yoga”= gläde,styrka,sorg(över att inte ha tillgång till hennes Yogapass p.g.a geografin) kärlek till sin egna kropp,svett,etc. ……Låter som en kärleksförklaring…och det är precis va det är Johanna har fått mej kär i YOGAn………<3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *