2 Comments

 1. Träningsglädje
  23 February, 2013 @ 22:51

  förstår inte riktigt logiken där. höjdrädd? och fallskärmshoppning? 😉

  Reply

  • Sofie
   23 February, 2013 @ 23:01

   Inte helt logiskt men … jag har inga problem med att titta ut (eller hoppa ut) från ett flygplan, men det här med att ha fast mark under fötterna och titta ner – inte helt bekvämt.
   Varenda år välkomnar jag fallskärmselever som säger “att de tänkt ta tag i sin höjdrädsla” och därför ska gå kurs. Jag säger alltid välkommen, men din höjdrädsla botar du inte här …
   Det är inte samma sak. Det är rätt få som får samma svindel-känsla av att titta ut genom ett flygplansfönster som att titta ner från en balkong på 4:e våningen. Och i flygplanet har jag inte en, utan två fallskärmar som jag vet fungerar, från tio meter fungerar inga fallskärmar. Och magplask från en meter vet jag gör ont. Tio meter vill jag inte ens tänka på 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.