Sök
Stäng denna sökruta.

Gott. Gott. Gott!

130223_middag006

God mat i kombination med goda vänner = bra lördagkväll! Kocken kunde inte bestämma sig så han gjorde porchetta OCH pulled pork.

 I kombination med ett riktigt bra Barolovin. Men alltså. Gott. Gott. Gott!

130223_middag025

Syster gillar läget, livet och maten. 

130223_middag038

Avslutade med äppelknyten, glass och godaste kaffet den här veckan. 

Oh. My. Sa jag att det var gott?

Appropå mat så kör jag vidare med mitt kosttänk = äter bra och skippar skit (godis, glass, kakor mm.) under veckorna och njuter fullt ut när det bjuds eller är något annat speciellt. Inga förbud, men inte heller något som jag faktiskt inte behöver under vardagarna.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

#LEVFÖRFAN DAG 22

För att kunna #Levförfan så behöver vi äta. På Instagram får du hänga med på live tiofika med Näringsfysiolog Kristina Andersson. Min absoluta

Läs mer »

0 reaktioner på ”Gott. Gott. Gott!

  1. Så tänker jag också, angående kost. Det är ju livskvalité att äta sött och gott ibland, fast jag håller det också till helgerna. Mycket är ju liksom av gammal vana, växte ju upp med lördagsgodis….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *