Sök
Stäng denna sökruta.

Höjdrädd

lmp20130220_DSC1984_Ssimhopp

Ska jag? Ska jag inte? Tio meter. Det är bra högt. Kommer jag ångra mig om jag inte hoppar?  

Svaret är ja. Ja, jag skulle ångra mig. Så det är klart jag hoppade. Det är en gammal dröm jag haft, att testa simhopp. I onsdags gjorde jag det. Så kul! Kommer helt klart försöka få in mer simhopp i mitt liv. Om inte just nu så när jag har massor med tid och inte tycker att triathlon och fallskärmshoppning är ännu roligare.

Läs mer i nästa nummer av Fitness Lifestyle och kika in här för att se bilder på magplasken… Foto: Luca Mara.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Höjdrädd

    1. Inte helt logiskt men … jag har inga problem med att titta ut (eller hoppa ut) från ett flygplan, men det här med att ha fast mark under fötterna och titta ner – inte helt bekvämt.
      Varenda år välkomnar jag fallskärmselever som säger “att de tänkt ta tag i sin höjdrädsla” och därför ska gå kurs. Jag säger alltid välkommen, men din höjdrädsla botar du inte här …
      Det är inte samma sak. Det är rätt få som får samma svindel-känsla av att titta ut genom ett flygplansfönster som att titta ner från en balkong på 4:e våningen. Och i flygplanet har jag inte en, utan två fallskärmar som jag vet fungerar, från tio meter fungerar inga fallskärmar. Och magplask från en meter vet jag gör ont. Tio meter vill jag inte ens tänka på 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *