Sök
Stäng denna sökruta.

TYSKEN HJÄRTA EKERÖ

IMG_7233

Om man bor i Stockholm då cyklar man på Ekerö. Men inte jag. Jag bor i Roslagen och lämnar ogärna mina vägar. Det skulle vara för Mallorca eller Playitas då 🙂

Men i lördags hände det. Jag och min älskade Tysk blev guidade av Erika. Vi blev fotade i en sådan där fin busskur, sådär som jag sett att andra cyklister blivit.

IMG_7238

Vi fiiiiikade på Äppelfabriken, sådär som jag sett att andra cyklister gör. IMG_7244

Och vi cyklade leende på härliga vägar, sådär som jag sett att andra cyklister gör. Gör på Ekerö.

Tack Erika för härlig tur. Tack älskade Tysken för att du alltid gör mig till en lite lyckligare variant av mig själv. Och tack livet liksom.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *