2 Comments

 1. Träningsglädje
  29 March, 2014 @ 20:11

  ok, några kommentarer:
  1. bilden ovan punkt 5. i den vill jag vara!! är ju överlag inget fan av raksträckor men det ser härligt ut där (och ingen uppförsbacke).
  2. apropå uppförsbacke. 1.5 mil uppför rättare sagt, som i punkt 2. inte jobbigt?
  3. är det alltid motvind till corralejo?
  4. när på året är det minst biltrafik på fuerte? när jag var där i september så analyserade jag cyklingspotentialen när vi körde mot corralejo men jag tyckte det var rätt så biltätt… fast man kanske cyklar andra vägar?

  extremt cykelsugen nu, oavsett. fick nöja mig med trainer på balkongen igår. härligt det med, fast på ett annat sätt!

  Reply

  • Sofie
   29 March, 2014 @ 20:57

   Haha. Bra kommentarer!
   1. Ja, där vill man vara. Svagt sluttande utför och bra sikt… Helt, helt, helt underbart.
   2. 1,5 mil uppför. Jobbigt ja. Men man får se fördelen, det finns nypressad apelsinjuce och galet goda tapas vid målet OCH jag föredrar alltid uppför först så jag kan njuta på vägen hem. Man kan ta vägen via Juan Gopar istället, 3 km längre men mer variation. Mer böljande än bara uppför.
   3. Det kan det ju inte vara – men det har det varit varje gång jag cyklat den sträckan. VARJE. GÅNG. Och jag har faktiskt inte hört om någon som haft medvind dit och motvind hem. (Har någon så berätta…)
   4. Vet faktiskt inte, men jag har fått för mig att det är minst turister där på sommaren så jag antar att det är då. Har cyklat i september, och trafiken var helt ok då också. Men den här gången så kändes det som om dom kört någon reklamkampanj på Furteventura, har aldrig varit med om dess like – bilisterna var ta mig tusan snälla. Bästa ever. Väntade och gjorde säkra omkörningar. En tutning på en hel vecka betraktar jag som något slags rekord. Och den kändes mer som en “hej, hej, här kommer jag snäll tutning”
   Och ja, man tar små vägar upp till Corralejo. Mycket bättre, roligare och finare.

   Låt oss cykla ihop någongång i sommar!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *