HÄNG MED MIG PÅ TRÄNINGSRESA MED EXTRA ALLT!

lapared2

19-27 November – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få lämna mörker, slask och det som är trist här hemma och varje dag väcka kroppen med morgonlöpning eller yoga (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i november.

På resan kommer ett gäng favoriter hålla i massor med olika träningspass och föreläsningar. Favvo-favvo-favvo-Erika Kits Gölevik kommer att hålla i yoga, soma move, rör dig som du vill känna dig samt bjuda på sin föreläsning Stark för livet – i livet! Min allra bästaste näringsfysiolog (läs jäkligt grym på allt som gäller livet samt mat & sånt…) Kristina Andersson ska hålla föreläsningar och workshops. Vi kör core, funktionell träning och andra utmanande träningspass med Kitty Lingmerth. Rolig modern dans, koreografi och rörelse med Simon Lingmerth.

140321_playitas0016

Och så mycket kondition du orkar med mig! Jag tänker att vi testar swimrun, cyklar, springer och kör sådana där styrke- och rörlighetspass som hållt mig hel genom allt från 14 Ironmans och en hög med swimruntävlingar (inkl. några ÖtillÖ) till knäppa vandringar och annat som jag fått för mig. Självklart får du fråga ut mig om allt du kan tänka dig att jag vet som du vill veta varesig det gäller triathlon, swimrun eller något annat.

Jag lovar också att får vi tillfälle att cykla långpass då kommer jag ta med dig till mina favoritresturanger på ön. Har testat mig fram till några gömda favoriter så jag säger det redan nu – du som bara vill svepa en kaffe på en bensinmack du kommer få köra några extra intervaller medan vi andra äter lunch och pratar om vad som är viktigt på riktigt och inte.

140320_playitas00441

Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning och det är det jag tycker är roligast med just den här resan – alla kan hitta något dom gillar och det passar lika bra att åka ensam som att dra iväg ett gäng vänner eller med sin sambo. Vill du bara dansa gör du det, vill du bara yoga gör du det, vill du bara springa gör du det, vill du bara surfa gör du det, vill du bara dricka drinkar så gör du det. Och vill du göra allt så gör du det! Du väljer!
Jag älskar, älskar, älskar träningsresor – och mitt mål är att du också ska göra det efter den här novemberveckan.

Så. Inget att vänta på läs mer och boka här så kan vi börja ladda och längta till november! 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Yosemite

Yosemite nationalpark, Kalifornien. Kilometerhöga granitväggar, skvalande vattenfall, uråldriga jätteträd och en kakafoni av djurläten.

Läs mer »

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”HÄNG MED MIG PÅ TRÄNINGSRESA MED EXTRA ALLT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *