Sök
Stäng denna sökruta.

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Vill du fokusera på löpning så hänger du med Anders Szalkai och Mustafa Mohamed och får sköna löprundor, smarta tekniktips, snabba intervaller, nyttig backträning och fantastiska vyer under bergspasset.

Eller så väljer du yoga och olika styrke- och fyspass inne eller ute.

Alldeles utanför vårt hotell börjar ett naturreservat med böljande skogsstigar som har perfekt underlag för löpning. Naturreservatet kantas av Monte Gordo i väst, Vila Real de San António och Spanien i öst, stranden och Atlanten i söder.

Den milslånga stranden lämpar sig också väl för löpning av olika former, så som distans, intervaller och fartlek. Ebb och flod gör att stranden är hårt packad och löpupplevelsen stärks ytterligare av den minimala lutningen.

Monte Gordo erbjuder ett flertal uppmätta löpslingor i naturreservatet, på stranden och längs landsvägarna. Här kan alla vara med och löpträna oavsett nivå – våra ledare anpassar upplägget så att det passar såväl nybörjare som elitmotionär.  Chansen är stor att du som inte gillade att springa innan resan åker hem igen som löpare!

Här hittar du mer information!

Jag kommer springa, yoga, styrketräna, cykla, simma och ha det härligt. Planen är att bli starkare och snabbare men också att samla energi. Ser mest fram emot att springa “Seven Hanging Valleys Trail” som kommer vara torsdagens långpass.

Älskar träningsresor! Kul om du hänger på!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Yosemite

Yosemite nationalpark, Kalifornien. Kilometerhöga granitväggar, skvalande vattenfall, uråldriga jätteträd och en kakafoni av djurläten.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *