Sök
Stäng denna sökruta.

Portugal

Några ord om en fantastisk vecka i Portugal. Jag har hållt yoga, crossfit, spinning och en föreläsning. Men framförallt haft härliga samtal med sköna människor.

Det blir många löparbilder fast veckan innehöll så mycket mer men eftersom jag inte var ansvarig under löppassen passade jag på att fota.

Bergspasset 10 eller 14 km i Odelite och sedan kunde man välja att springa 28 km hem.

Jag sprang 10 lugna kilometer och pratade med otroligt härliga människor. Hade glömt att kilometrarna kan gå så snabbt i trevligt sällskap.

En annan dag sprang vi intervallpass med Musse och Anders Szalkai.

40 sekunder/200 meter i serier om 4 intervaller.

100 stycken av cirka 144 Springtime löpare.

Totalt 12–20 intervaller. Serievila 80 sekunder. Bra pass!

Tog några bilder på Therese och Musse i YMR Track Clubs senaste kollektion.

Seven hanging valley portugal

Veckans bästa dag var fredag och kustpasset. Seven Hanging Valleys. 5,4, 8 eller 15 km. Sedan lunch, tabata och yoga vid havet i Carvoeiro beach.

Den 13 april åker jag till Mallorca där jag kommer hålla i löp och styrkepass och njuta av Erika och Cecilias pass. Planen är även en glass om dagen.

Såhär skriver de: “Den här resan passar lika bra för dig som vill komma igång med träning, yoga och nya goda vanor som för dig som redan är igång och vill fylla på kontot med ny träningsinspiration, kunskap och energi. 

Våra teman i klasserna är Flöde, Rytm, Kraft och Stillhet – och vi guidar dig till stark närvaro i dig själv, som kommer att ge dig både vitalitet och lugn. 

Med utvalda ledare och ett gemensamt syfte ska vi göra veckan innehållsrik, glad, utvecklande och inspirerande under temat: Holistisk träning och hälsa.”

Vill du hänga på så hittar du resan genom att klicka här!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

Yosemite

Yosemite nationalpark, Kalifornien. Kilometerhöga granitväggar, skvalande vattenfall, uråldriga jätteträd och en kakafoni av djurläten.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *