Sök
Stäng denna sökruta.

LAKTATTEST PÅ CYKEL

Förundranflykter

Fler söker efter förundran – utomhusupplevelse med en känsla av vidsträckthet. Något som kan bidra till tillfredsställelse, minska ensamhet och skapa en känsla av tillhörighet. Därför vill nästan 49% enligt en global studie ha mer förundran i sitt liv. År 2024 räcker det inte med att tillbringa tid utomhus. Människor längtar efter upplevelser som går utöver vardagen och kommer att söka efter något som vi kan kalla ”förundranflykter”.

Läste 2024-års trendrapport från Placebrander och blev lite glad över ordet förundranflykter.

AI nämns 58 gånger i rapporten. Inte oväntat men jag hann ändå bli lite matt. Inser att jag kommer bli matt många gånger under 2024 – eller så ser jag bara till att göra förundranflykter ofta.

Något tips? När och var upplever du det? 

EN SITUATION NÄR ALLT VAR MÖJLIGT

Har du minnen där allt kändes möjligt. Kolsyra bubblar i blodådrorna, livet känns lätt, du är fullständigt närvarande och hög på livet. Jag har ett gäng sparade i min lyckolåda.

Läs mer »

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

Kategorier

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

2 reaktioner på ”LAKTATTEST PÅ CYKEL

    1. Knäppt lyxig att få suga i sig kunskap av grymma lärare. Utbildningen blir bara intressantare och intressantare OCH roligare och roligare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *