Sök
Stäng denna sökruta.

BEST OF … 2015

Bike_Rickard_Mallis_150409_065

Best of 2015? Enligt min statistik så har flest gillat min cykelkollektion för Craft. Och ja, det är klart att det är en av mina höjdpunkter från 2015. Att designa och sedan se andra uppskatta och använda kläderna. Otroligt kul!

Det älskar jag med mitt jobb, att det jag gör används, läses, skitas ner … beroende på vad jag designat. Jag har aldrig varit intresserad av att göra en oanvändbar men väldigt snygg bok/tidning/förpackning eller plagg. Jag vill grotta ner mig i en målgrupp (personerna jag ser framför mig ska läsa/använda/köpa) och sedan designa så just du får läslust, eller i cykelkurbits fall ta på dig och ge dig ut på en runda.

Bike_Abisko_150621_120

Kollade precis och det finns några få plagg kvar till försäljning om någon skulle vara sugen. Varför inte ge matchade keps och armvärmare som “NU KÖR VI 2016 PEPP-PRESENT” till bästa cykelvännen? Eller köp armvärmare i två olika färger och ge en av varje till den du vill cykla dina lite kyliga morgonrundor med. (Foto: Hans Berggren)

150115_osteryoga0067

Ett väldig läst inlägg (som jag gömt lite för att jag var missnöjd med bilderna…) är några av mina favorityogapositioner. Läs här!

Dream_itPlan_itDo_it-3b

Dream it. Plan it. Do it. Ska skriva mer om det imorgon men svaret är ja ”The same procedure as every year.” Jag utvärderar, funderar, drömmer, planerar och ba gör. 2016 here I come!

 

150711_rockman0179

Swimrunprylar är nummer fyra på min topplista. Syster Lisa gjorde comeback som swimrun teammate mindre än ett år efter dottern Alvas födelse. Och vilken comeback. Vi började med att simma och springa oss till en vinst på Rockman Swimrun! Ursäkta språket men SÅ J*VLA KUL! 

150711_rockman0128

Vill du läsa mer om hur vi tänker när det gäller swimrunprylar läs här.

Bike_trainer_Sofie_Garage_150305_441

Nyfittad. Gjorde en bikefit och plötsligt blev cyklingen ÄNNU härligare. Och det här gamla inlägget med exakt hur en bikefit går till bubblade upp på min topplista. (Foto: Hans Berggren)

Imorgon tar vi min personliga topplista för 2015.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

PACKLISTA:VANDRING

Har aldrig tidigare fått så många frågor på vad man ska ha med sig när man vandrar. Kul! Här hittar du listan

Läs mer »

SWIMRUN – PRYLARNA

När jag fick frågan om jag vill gästa livesändningen för ÖtillÖ och prata om prylar så kände jag mig som en pensionär

Läs mer »

TEMPO MED TYSKARNA

Första maj – en perfekt dag att cykla Roslagen runt med någon man gillar. Så det gjorde jag. Planen var att visa

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *