PACKLISTA:VANDRING

Nå gillar du det här så gillar du nog också

31 dagar #Levförfan

Jag kallar det #Levförfan, du kan kalla det självledarskap eller vad du vill. Det är egentligen inga konstigheter, jag hjälper dig att skapa struktur i vardagen och bra vanor. Min vision är att jag genom ett mejl varje morgon är en hand att hålla i, lite jävlarannamma de dagar som behövs och en varm kram de dagar du behöver det.

Rent praktiskt går det till så att du varje dag, med start 1 januari, får ett mejl med instruktioner från mig och varje söndag får du tre träningspass. Du väljer själv vilka dagar i veckan du kör de olika passen. Kombinera med annan träning eller kör detta som ditt enda upplägg. ⁠

Läs mer »

Hej då räven

Fast jag visste att det var dags så är saknaden stor. Så stor. Så enormt stor. 

Jag kommer aldrig mer klappa den vackraste, mjukaste pälsen. De där vackra ögonen med perfekt eyeliner kommer aldrig mer möta mina för att kolla vilket håll vi ska gå. Ingen kommer prata sådär som bara han kan med mig till morgonkaffet. Han kommer aldrig mer att buffa på min arm när jag sitter framför datorn och han tycker det är dags för promenad.

Läs mer »

En reaktion på ”PACKLISTA:VANDRING

  1. Funderar, och det beror ju såklart på vad man har för grejor i övrigt, och vad man kan/vill bära. Men på sommarens lilla vandring kände jag att jag var glad över det ena, och saknade det andra:
    -Sittunderlag, enkel lätt typ i skumplast i rumpstorlek, när man inte vill packa upp hela liggunderlaget eller kanske riskera att punktera det genom att sitta istf ligga på det om det är tufft underlag.
    – Groundsheet, ibland inne i absiden, eller utanför, att lägga ifrån sig ryggsäcken utan att den blir blöt eller nerkladdad med bär eller nåt, att göra morgongympa eller kvällsstretch på när man är i terrängen som är blöt/kladdig, … någon typ av lagom stor “duk” i tyvek, byggplast, eller annat? Samma här, för att skona sitt uppblåsbara liggunderlag.
    (Tycker jag läser om många som har fått “kanalsprängning” i sina uppblåsbara, och jag tror inte det är pga när man ligger på dem?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *