3 Comments

 1. Ann Salmin
  17 January, 2015 @ 15:12

  Härliga bilder med yogapositioner och vinterhavet bakom dig 🙂 Håller med yoga är verkligen något som jag verkligen tycker fler borde anamma. Och jag var typiskt en sån som första gången tänkte – men hallå vad är detta för något och nu älskar jag det 🙂 Blev så inspirerad så nu slänger jag in ett litet yogapass här hemma 🙂

  Reply

 2. Tanja
  18 January, 2015 @ 06:44

  Tack för all härlig inspiration!! Tanja

  Reply

 3. Emmi - explorista.se
  19 January, 2015 @ 09:05

  Bra inlägg, flera positioner jag inte är van att använda som jag vill testa. Och bra skrivet att yoga inte behöver vara en så stor grej. Det är lätt att tänka att yoga måste vara 150 min ashtangapass, och att inte de 5 minutrarna innan duschen räknas.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.