3 Comments

 1. Jonna
  21 April, 2015 @ 17:45

  Jäklar vad långt bak med nyborradehål. o.O

  När jag fick vara med i triathlon studier om klossensplacering så jag blev sjukt trött i låren och kunde inte hålla samma watt och varv som min vanliga klossplacering. Syftet var kolla om vaderna kan vara mindre belastade/trötta för börja springa efter cykeln.
  hummm…fast cykeln var inte riktigt “fittade” efter den nya placering, kan vara det eller att klossen var nästan mitten av foten.
  jaja…
  Kul och se detta i verklighet att det görs på riktigt. 🙂

  coolt!

  Reply

 2. Richard (rundtramp.se)
  22 April, 2015 @ 09:44

  Ja, även jag blev lite chockad av klossplaceringen. But hey, if it works…
  Senast jag blev “fittad” så tog det ett tag för mig att komma in i nya ställningen, att generera bra Watt.
  Kände du samma, eller blev det fett med power direkt?

  Ha det gott!
  /Richard

  Reply

  • Sofie
   22 April, 2015 @ 13:36

   Fett med power direkt ba!
   Har bara cyklat några mil än så länge, men so far känns det som jag hittat tillbaka. Kände mig mer kraftfull än på väldigt länge. Älskar när jag känner mig ett med cykeln och det känns som vi är ett tåg som inte går att stoppa. Nu längtar jag som bara den efter att få köra tempointervaller! Och tävla!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.