Sök
Stäng denna sökruta.

SIMANALYS


Här är en högintressant film när jag simmar. Framifrån. All konstruktiv kritik är välkommen.

Blev filmad på Mallorca. Susie Moonan gav mig feedback. Intressantast är att jag drar längre ut från kroppen och sämre med vänster arm. Och att jag slänger med huvudet när jag andas. Det och 100 andra detaljer.

Simmade imorse. Försökte tänka på vänster arm och att “titta på fiskarna och lyssna på fiskarna” (för att inte slänga med huvudet) Gick jättebra. Till två skolklasser och tre pensionärer hoppade ner i poolen. Då blev det intressant. Övade på att sikta men tröttnade och tänkte att att bastu är också bra.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”SIMANALYS

  1. Ser snabb och stark ut! Men kan det bli effektivare och gå ännu fortare? Nu har jag vart i Gällivare och hört Colting o Jojje analyserat över 20 pers. inkl. mig själv. Från det jag lärde mig där; Svårt att säga något om du simmar tillräckligt brett och huvudpositionens djup, från denna vinkel. I genomdraget känner jag igen från mig själv, att det är tendens till att visa “stopp-hand” och armbågen tappas lite för mycket ner i början och genomdraget görs med lite för rak arm. Själv tänker jag nu på små och lugn men effektiva bensparkar, bredda armarna, slänger armarna långt fram, gå på direkt med handledsdrag i genomdraget, hög armbåge under vattnet och inte dra för djupt. Hörs det förnuftigt ut? Du har ju simmat mycket med HA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *