Sök
Stäng denna sökruta.

BERGTAGEN

150206_pattores0393Den här bilden är på en av dom första uppslagen i senaste numret av Runners World. Det är min bild på när Magnus och Marie springer vid Las Torres. I tidningen tipsar Marie om loppen du kan springa i Patagonien.

Får jag chansen så kommer jag åka tillbaka. Utan att tveka en millisekund. Det är en av dom mäktigaste och vackraste platserna jag någonsin besökt.

Ps. En stort heja till Runners World! För några år sedan så skrev jag “Runners World – en gubbtidning” och jag upplever verkligen att det skett en förändring. Löpning är för alla. Way to go! Lantto säger tack.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

5 reaktioner på ”BERGTAGEN

    1. Ja, visst är det galet fint.
      Och tack! Blir alltid glad över fotoberöm eftersom jag inte betraktar mig som en fotograf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *