Sök
Stäng denna sökruta.

Big day och cykelguru i bergen

IMG_0984

Igår var det big day för triathleterna. Cirka 2000 meter simning, 9 mil cykel och 2,1 mil löpning.

IMG_1041

När dom andra sprang så satte jag och mitt inflammerade knä oss och tog en öl. Vi var nöjda ändå. 

IMG_1013Mitt i bergen finns en mack där typ alla cyklister trampar förbi någongång. Igår stod jag där och plötsligt stod även min “tub-limmar-guru-Rogo” där. Sist vi sågs var när han lärde mig limma tub. 

Det slutade med att det var lim överallt. Rogos dotter Sofia var fastlimmad i dörrkarmen och jag vet inte om mattan lossnat från deras golv ännu. Men än en gång, tack! IMG_0966

Annars och i övrigt så rullar dagarna på. Visade Cap Formentor för Tysken i förrgår. Bilden är tagen på vägen ner. Så vansinnigt vackert med bergen och havet. 

IMG_1052     

Igår hängde vi på några vänner på avsmakningsmeny på resturang Jardin. Gott. 

Glad påsk på dig!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Portugal

Några ord om en fantastisk vecka i Portugal. Jag har hållt yoga, crossfit, spinning och en föreläsning. Men framförallt haft härliga samtal med sköna människor.

Läs mer »

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *