Sök
Stäng denna sökruta.

#whhm

whhm_banan_ny

Womens Health halvmarathon. Planen var att springa, men mitt knä tycker jag ska vila. Så vila it is. Och speaker. Jag och syster Lisa kommer heja oss blåa vid 6 och 15 kilometer. 

Ska du springa?Hur vill du bli peppad? Någon önskelåt? (Lägg till den på den här spellistan!) Största lycka till! 
Ska du inte springa och är i Stockholm – kom ut och häng med oss! Bara att följa WHHM kilometerskyltarna på Djurgården till du kommer till sex kilometer – där ska vi heja högst och bäst efter hela jäkla banan!

Och är du inte i Stockholm, följ loppet live här! 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *