3 Comments

 1. Karin Tri
  16 June, 2011 @ 10:25

  Det där med limma däck är ett jävulskap! haha. Jag tycker det är svårt att få av de limmade däcken sen, så hoppas man aldrig får punka på tävling! Ett tips är att använda LITE lim, men det kanske var lite sent tips nu 🙂

  Angående kassett, så jag bytte nyss till en 11-28 på min, har hört ryktesvägen att det kan finnas backar i Korea. Inte alls såsom i Nice dock. Men på kassetterna har du ju den minsta (11, eller 12 och uppåt) ofta kvar, men det är nån av de på slutet som “byts” mot att du har en 25a eller 28. Alltså tyngsta växlarna finns ju kvar, men det är lite i mellanregistret som försvinner mot att du får en lätt lättaste växel.

  Reply

 2. Anne
  17 June, 2011 @ 08:20

  Alltså, om du bjuder med mig till Nice så ska jag hejja my little heart out, det lovar jag!

  Reply

  • Sofie
   17 June, 2011 @ 08:53

   Anne, jag behöver dig! Och skulle med glädje bjuda med dig ner till Nice. Tyvärr knackar Lyxfällan på min dörr varje kväll så pengar till din biljett har jag inte 🙁 Boendet är dock redan betalt och det finns tre bäddar över, så kommer du så har du boende och gröt klart.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.