3 Comments

 1. EM
  17 October, 2013 @ 08:46

  På din rekommendation sökte jag upp Andreas. Vilken kille! Nu kommer jag att köra hårt på de övningar jag fick av honom och satsa på att bli hel. Håller tummarna för dig att det fixar sig och att du står STARK på startlinjen och igenom hela loppet 🙂 ha det super!

  Reply

 2. Uppochhoppa
  17 October, 2013 @ 10:50

  Åh så spännande! Alltså, nej, inte att du är skadad (för det suger ju) men liksom inlägget. SPÄNNANDE och intressant och roligt att få följa med ner på djupet. Du gör ju helrätt, ner och grotta och ta dig upp sen!

  Reply

 3. Petra
  15 November, 2013 @ 13:05

  Hej Sofie! Jag undrar vad det var för övningar du fick? Det låter som att jag har exakt samma skada och jag har inte fått så bra hjälp av de jag sökt mig till. Jag har påtalat att jag tror att det är något fel i vaden, men har bara blivit hänvisad till inlägg…
  Hälsningar Petra från ett snöigt Luleå

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.