Sök
Stäng denna sökruta.

Sista cykelturen 2013?

IMG_0900

Leker ensamstående mamma några veckor och får pussla lite extra med tid för att få det att gå ihop. Idag fick jag en gourmetur runt Garnsviken medan barnen hängde med kompisar. Lycka! Både för dom och för mig. 

Gillar inte att tänka att det är sista dejten utomhus med Tysken2 men det kan mycket väl vara så. Nu är det all-in-löpning inför NYC marathon som gäller. 41 dagar till toppform. Eller något. Men springa är planen. Mycket och bra. Men mer om allt sånt i veckan. Idag njöt jag av att få cykla. Cykla! Cykla! Cykla! Fi f*n vad det är härligt.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *