Sök
Stäng denna sökruta.

Vila

IMG_9116

Lanttolife, vad gör du nu förtiden?
Jag går omkring i vanliga kläder. Jag vilar, kramas, jobbar, yogar, äter, sover och dricker vin varje kväll. Typ. 

130912_anna003

Och gör sådant där jag inte tar mig tid för i vanliga fall. Som en timme med YogaAnna. Fokus på att sträcka ut och hjälpa kroppen att återhämta sig efter Ironman Kalmar/Ö till Ö och lära sig stå på händer.

130914_scones006

Äter långa frukostar med mina minipysar …

Cyklar sakta och låter tankarna bubbla och ideerna få tid att formas. Höst? Vinter? 2014? Resten av livet … Vad ska få ta plats och inte? Vad ger mig energi? Vad får det att pirra i kroppen av att tänka på? Jag tror på vila, reflektion och tid att bubbla då och då. Så man hinner höra vad man själv tänker liksom.

Ps. Nej, jag kommer inte börja med dagens outfit bilder som den överst. Den har för övrig Marie Kjellnäs tagit. Måste skriva ut det så hon inte blir sur … 

Men nu undrar jag. Vad bubblar i dig? Planer för hösten, vintern, 2014 och resten av livet?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BARN BARN BARN

Jag tycker jag lever i nuet men så fyller min dotter plötsligt 18 år och jag undrar var tiden tog vägen. Det

Läs mer »

SKOLAVSLUTNING

Jag blir ta mig tusan blödigare och blödigare för varje skolavslutning. Tidigare fattade jag ingenting när jag såg föräldrar som grät när

Läs mer »

0 reaktioner på ”Vila

 1. Vill köra fler triathlon 2014! Kanske prova 70.3.. Tips på trevliga? Swimrun lockar om jag finner partner. Men först ett par långlopp på skidor; Vasan öppetspår, Årefjällsloppet 75 km och absolut Dundret runt :-). Som ny i bloggare ser jag mer på layout och detaljerna nu och du skriver inte bara skitbra med trevligt innehåll. Du har ju den absolut proffsigaste jag har vart inom.

  1. Kul att du börjat blogga! Du bor enligt mig på en av dom vackraste platserna på jorden så jag ser fram emot många bilder som kommer framkalla hemlängtan hos mig …
   Alla planerna verkar hur roliga som helst, hoppas du hittar någon att köra swimrun med, det är bland det absolut roligaste jag vet just nu.
   När swimrunträffarna körs i Stockholm behöver man ingen partner, det är bara att komma och leka. Rekommenderar Amfibiemannen, Ångaloppet, Öloppet och Kustjagaren nästa år 🙂
   Lycka till med drömmarna, livet och bloggen!

 2. Planen är att träna – för det är det jag älskar! Varierat och mycket, gärna med sällskap, i nya marker och miljöer. Skulle också vilja lära mig att stå på händer!!!
  /Helena V

  1. Då är det ju bara att just do it!
   Lycka till, jag kämpar vidare med handstående. Det ska gå att stå! Varsomhelst. Närsomhelst.

 3. Just idag bubblade jag extra mycket då jag kikade i mina prestationspsykologi-böcker och längtade tillbaka till det ämnet och de studierna. Funderade över om jag skulle satsa på att göra dubbla phd, när min underbara doktorandkollega skrev ett kort post doc-förslag där jag kunde förena mina två största intressen: djurträning och prestationspsykologi! Lyckan är totalt och… om bara en sådär 3-5 år kan drömmen bli sann! Den som strävar mot ngt gott…

  Härligt nu fick jag bubbla av mg lite! Ha det bäst 😀

 4. Det är viktigt att låta sig vila efter en lång och bra säsong! Jag ser fram emot min säsongsvila i november, men först Ironman Florida, och det är det som bubblar hos mig. Avsluta säsongen stark, pigg och frisk! Träna för att jag älskar det. Tävla för att det är en av de saker jag gillar mest! Att göra utmaningar, bara för att man KAN. Det är en bra känsla det!

  1. Håller med på alla punkter. Det är en bra känsla det! Största lycka till i Florida – fast jag hoppas vi hinner ses innan dess!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *