Sök
Stäng denna sökruta.

De ä ba å spring!

130427d

Jag är så otroligt glad över att jag gillar att springa (… så har det verkligen inte alltid varit…) Idag sprang jag och syster Lisa en runda. Det är omöjligt att vara sur i den här miljön. 

130427c 

På riktigt alltså, knyt skorna och ge dig ut. Skit i tider och prestationer, bara spring, gå, lek. Var ute! Hitta en ny runda. Möt upp en kompis och spring till fikastället. 

130427a

Finast idag var udden ute vid Rune kursgård. Vi lekte lite Ö till Ö genom att springa rätt upp för några bergknallar och hojta “hej, hej Colting, det ser bra ut…” och liknande saker till varandra. Whatever makes you happy. Kul hade vi i alla fall. Och sprang gjorde vi. 

130427b

13 kilometer och benen kunde tänkt sig mer, trots 27 kilometer i förrgår. Heja kroppen!

Imorgon är planen simning och en date med tysken.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”De ä ba å spring!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *