Sök
Stäng denna sökruta.

S som i …

IMG_6469

… söndag och som i simma … Daniel guidade oss från kanten, här pratar han om det perfekta draget med Anders. 

Han filmade mig från kanten och jag insåg att jag sätter i mina händer precis lika smalt som innan. I mitt huvud så sätter jag i mina händer brett, armbågen är hög, jag verkligen greppar vattnet, tar hjälp av höften och magen och swoooch får till värsta farten. SÅ ÄR DET INTE.

Bad Daniel tipsa om ett filmklipp med det peeerfekta draget, så jag kan visualisera det om och om igen. Fick den här filmen. Nu längtar jag till ikväll då jag ska simma. Plötsligt händer det. Ikväll tänkte jag. Swoooch … 

IMG_6477

Passet avslutades med några hundra meter med paddlar.

IMG_6474 

Anders paddlade också.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”S som i …

  1. Inspirerande inlägg! Jag har börjat simma igen (pass nummer två efter fyra månaders uppehåll) och fascineras över hur långsamt det går. Jag verkar inte vara skapt för simning… övar och övar och övar och inte går det snabbare för det. Men nu fick jag lite inspiration!

  2. Tänkte på samma sak som Lisa, han har verkligen spikrak linje huvud-ryggrad och resten bara liksom roterar runt denna linje. Coolt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *