Search
Close this search box.

#Jag med 13 saker

Dagens fotoutmaning: Jag med 13 saker. Först funderade jag över vilka 13 saker jag tycker mest om. Tog fram min dator, min Iphone, en yxa, en hårsnodd, min Tysk och min fallskärm men så kom jag inte på några fler saker. 

Tvättmaskinen kändes för stor att bära ut i trädgården för att få fint ljus. Vår sjukt fula men väldigt älskade Toyota rymdes inte heller in i bild. Plockade lite med min våtdräkt, min Garmin och typ alla de här prylarna… Konstaterade att jag egentligen inte tycker att saker är så jäkla viktiga. De är väldigt roliga, men utbytbara.

Men så klev syster Lisa in genom dörren och sa ta en bild på dina favoritskor, det borde väl lätt bli 13 stycken. Vän av ordning räknar snabbt till att det blev 14 par på bilden, råkade visst ha ett par på mig också.

Man känner sig alltid fullt normal vid sådana här tillfällen. Här ligger en 38-årig tvåbarnsmorsa på sin gräsmatta en vanlig torsdag liksom … 

1. Vandringsskor. Garamont. Gått många mil med mig. Har slitit ut två likadana par innan de här. 2. Pjäxor. Salomon. 3. Stövlar från Coop. 4. MTB cykelskor Specialized (SPD). 5. Skor med klack (!) Tanken är att jag ska ha dom när jag går till jobbet. Men jag väljer alltid bort dom till förmån av par nr 11. 6. Klassiska Converse. 7. Asics gel-noosa tri 5. Har sprungit fyra Ironman i de här. 8. Röda Inov-8 X-talon 190. Sjukt sköna skor som hängt med mig på skogspassen i sommar. 9. Fornarina. Bästa partyskorna. Har aldrig varit på en tråkig fest i de här. 10. Icebug. Mina Ö till Ö skor. Love them. Springer en del i dom på vintern också. Men framförallt har jag dom när jag ska springa Tjurrus eller simma och springa under samma pass. 11. Mina Piranha SP4 Asics. Väger typ ingenting. Har testat springa i dom men de är just nu mina favorit sneakers till jobbet. 12. Shimano TR70. Mina landsvägsskor (SPD-SL). Älskar! Har trampat fem Ironman med mig. 13. Fivefingers, för skogspromenader inkl. simturer. 14. Asics. Gel DS Racer. Favoritskorna för vanliga löppass. 15. Havaianas. The best flip-flop there is.

Nu kan vän av ordning snabbt försöka lista ut vilka skor som inte var med på min första bild. Sedan kan du berätta vilka som är dina favoritskor. Kan du välja ett par?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

FÖRFATTARPORTRÄTT

Senaste månaderna har jag tagit några författarporträtt åt Polaris. Att få träffa författarna och prata några timmar samtidigt som jag fotar är otroligt roligt.

Läs mer »

De mest använda bilderna i STF bildarkiv

I princip varje gång det kommer ett nyhetsbrev eller ett utskick från Svenska Turistföreningen så finns en bild från den här fotograferingen med. Har fått höra från två olika håll att det är de mest använda bilderna i STF bildarkiv.

Läs mer »

Lanttolove

I lördags gifte sig en av mina bästa vänner. Hon frågade om jag kunde tänka mig ta några bilder så jag väckte Lanttolife och drog till Skåne.

Läs mer »

0 reaktioner på ”#Jag med 13 saker

    1. Det är väl självklart?
      Tankarna gick såhär … “vad skulle jag vilja ha med mig till Robinson… inte någon j*vla nagelfil i alla fall… en yxa, tändstickor, nät, kastrull… Yxa kändes liksom mest relevant på något sätt. Kunde se mig själv gå omkring barfota med en yxa och ordna både mat och hus till oss. För du kommer väl med?

  1. Mina favoriter är de Saucony kinvara som jag “råkade” klicka hem på lunchen idag. Jag hoppas att de ska bli mina favoriter i alla fall. Från och med tisdag. Eller möjligen onsdag!

    //M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *