Sök
Stäng denna sökruta.

De mest använda bilderna i STF bildarkiv

I princip varje gång det kommer ett nyhetsbrev eller ett utskick från Svenska Turistföreningen så finns en bild från den här fotograferingen med. Har fått höra från två håll att det är de mest använda bilderna i STF bildarkiv.

En plåtning vid sjön jag springer eller går till minst en gång i veckan. Södersjön. Modeller var några av mina bästa vänner. Det är något med de där bilderna som gör att de är väldigt användbara. Miljön absolut men jag tror det är att de har en väldigt genuin känsla (och att jag alltid tar bilder med en tanke på vad de ska symbolisera och att det ska finnas plats för text på några av dem)

Har gjort en till plåtning för STF. I Saltoloukta. Bilden jag sett dem använda mest är en bonusbild som jag tog dagen innan den egentliga plåtningen:

Jag har några favoriter från den fotograferingen som jag gärna skulle visa, men det får bli när jag sett att STF använt dem.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

FÖRFATTARPORTRÄTT

Senaste månaderna har jag tagit några författarporträtt åt Polaris. Att få träffa författarna och prata några timmar samtidigt som jag fotar är otroligt roligt.

Läs mer »

Lanttolove

I lördags gifte sig en av mina bästa vänner. Hon frågade om jag kunde tänka mig ta några bilder så jag väckte Lanttolife och drog till Skåne.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *