Sök
Stäng denna sökruta.

FÖRFATTARPORTRÄTT

Senaste månaderna har jag tagit några författarporträtt åt Polaris. Att få träffa författarna och prata några timmar samtidigt som jag fotar är otroligt roligt. Lär mig alltid något nytt och det är kul att ta de där extra bilderna som jag vet behövs när boken kommer ut. Ovanför ser du Erika och Cecilia som skriver en bok om hur du reglerar ditt nervsystem. Längtar efter att de blir klar med manuset, för då ska jag formge den.

Häromdagen kom Polaris sommarkatalog – klicka här för att läsa den!

Det är inte säkert att det blir omslagen som är i katalogen så jag ropar inte hej ännu – men just nu så är min bild på omslaget av Christoffer Bohmans bok “Hundra in i döden”

I höstas fotade jag Kristina Andersson som har skrivit boken Hunger.

Jessika Törnblom Drangert har skrivit “Skadebibeln” Bli fri från gubbvad, hälsporre, löparknä & andra vanliga idrottsskador – den ska bli spännande att läsa. Som sagt var, alltid lär man sig något nytt.

Det är något speciellt med att formge böcker och fota författare. Längtar efter att få ge mig hän designen av Erika och Cecilias bok om några månader.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

När Áhkká bjuder in

Fjället Áhkká, Stora Sjöfallets mytomspunna drottning, är högst i Sverige från fot till topp – och en klar dag kan du se djupt in i Sarek och Padjelanta därifrån. Men först väntar blockstensmassor och ett minst sagt luftigt hak.

Läs mer »

Min första älg

Det luktar skog och skvattram. Vi går längst med myrkanten och dimman lättar sakta. Det här kommer bli en fin dag. Vår jämthund Effy går med nosen i vädret. Stolt hållning. Hon vet precis vad som ska hända. Det är årets bästa dag. Det är älgjakt i norraste norrland.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *