9 Comments

 1. Johanna
  2 June, 2011 @ 22:11

  Haha vad roligt. Skon du valde och saucony fastwitch stod jag och valde mellan, tillslut blev det fastwitch vilket funkade klockrent på maran men jag tror den behöver uppgraderas till Kalmar…

  Reply

  • Sofie
   3 June, 2011 @ 07:07

   Det här är bra att veta, vi tycks alltså ha samma slags fötter, så jag kommer från och med nu alltid ha koll på vad du köper för skor… Meddela när du hittat de peeeerrrfekta för allt. (Eller så köper du alltid två par så jag kan få ett par)

   Reply

 2. Viktor
  2 June, 2011 @ 23:23

  Precis så är det. Den skon som passar för en person passar inte för den andra. Så mycket viktigare att ha en sko som känns bra än att den ser snygg ut. Fundera på vad du ska ha skon till. Har själv införskaffat ett par ASICS NOOSA till triathlon för mina hade brukar ta slut av cyklingen så det kan vara skönt att ha lite stöd och utförsäljning i skon då. En ren tävlingssko funkar för mig om jag inte cyklat innan.
  Ses på någon träning snart 🙂

  Reply

  • Sofie
   3 June, 2011 @ 07:16

   Jag har en slags hatkärlek till att köpa skor, kan se fram emot det men sedan önskar jag ändå att det fanns någon mätare som sa röd-orange-grön … Röd=passar inte dig. Orange=jag säger det funkar. Grön=helt perfekt för dig. För hur mycket man än springer på det där bandet så är det svårt att simulera sitt löpsteg som det (tyvärr) ser ut efter en rask cykeltur.
   Som sagt ses snart. Kanske vi till och med kan få med oss Åsa på ett cykelpass? Hade varit kul!

   Reply

   • Viktor
    3 June, 2011 @ 21:44

    Min telefon stavar inte precis som jag vill. Absolut ska vi få med Åsa ut på en cykeltur. Testade mina NOOSA idag barfota och med snabb snörning. Kändes helt OK fast som sagt man vet aldrig efter cykeln.

    Reply

 3. Träningsglädje
  3 June, 2011 @ 07:32

  Adidas Marathon10 – tror också jag skulle älska Adidas Aegis… Fast mest älskar jag Nike Free, minus stenarna…

  Reply

 4. Annie
  3 June, 2011 @ 18:30

  Låter snabbt! Du kommer flyga fram bruden :). Tänk om vi kunde dra en lunchrunda någon dag?

  Jag bor barfota just nu, eller mina kamelonter. Ska köpa lättare dojor också efter Magnus inrådan. Ska bli roligt! Sköt om dig!

  Reply

 5. Jonna
  5 June, 2011 @ 16:00

  Min absoluta favvist just nu är Merrels – Women’s Barefoot Pace Glove.
  Jag har nämligen fått mystiska skavsår på tåna i vanliga löparskor. Men merrelsen är de fösta jag inte fått någonting. och är hela 100 gram lättare per sko (jmf. med mina vanliga) alltså 200g lättare blir min löpning. Jag har precis börjat vänja mig vid dem och börjat få upp farten 😛
  Lite sugen på pröva även: Saucony Grid typ A4 Dam och Mizuno Universe 3.
  Löpsko behöver inte va det lättaste bara man tycker det är skön och löpningen blir roligare så kör ba!

  Tipsar om att om du nu ska bara prova skorna gå in på intersport och köp ett par. Du har 30 dagars öppet köp på skorna, även hur dom än ser ut.
  Bara och be om att få springa på deras löpband och inte ta ngn analys för det är inte intersport ngn bra på. Bara för att känna lite hur de känns i löpning.
  Sen köra hår i 30 dagar och lämna tillbax. 😉
  Intersport vid Drottninggatan har ny öppnat och har det flesta skorna 😉

  Reply

 6. Martin
  8 June, 2011 @ 05:53

  Ska snart också införskaffa nya lättviktare. Är främst inne på ett par minimus road men eftersom att de inte finns här i Sverige än så tänkte jag passa på att spana in de när jag och Jonna är i London samma helg som ni tävlar i Nice:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.