Sök
Stäng denna sökruta.

#14: Ögon

Dagens fotoutmaning: Ögon. Jag jobbar med att göra tidningar. Jag älskar tidningar! Känslan, lukten, deadlines, redaktionen och alla diskussioner. 

Vem ska vara på omslaget? Vad säljer? Vad gjorde att det här numret sålde bättre än samma nummer förra året? När vi väljer omslagsbild till Fitness så är en av diskussionerna alltid ögon. Vilken blick fångar din blick? Jag har tidigare jobbat med bland annat Vagabond och PC för Alla. Där var det en annan målgrupp. Ett lite annat tänk, men ändå samma frågor. På tidningen Internetguiden så gjorde vi ett test. Omslag med bara en MP3-spelare och omslag med människa + MP3-spelare.

Blicken avgick med en solklar seger. Jag gillar ögon. Ögon med djup om jag får välja!

Jag älskar det där stötandet och blötandet som alltid finns på en redaktion. Vad vill våra läsare ha? Vad får dom att köpa tidningen? Att göra en snygg tidning som ingen köper är för mig helt ointressant, jag vill göra tidningar och böcker som får människor att vilja läsa. Agera. Göra något.

Diskussionen om modellen på Fitness ska ha en sport-top och bar mage eller ett lång linne kan vi ta en annan dag. Idag pratade vi om blick. Fast jag är väldigt intresserad av all konstruktiv kritik. Feedback som ges med kärlek och önskan om en förbättring är alltid uppskattad! Alltid!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

FÖRFATTARPORTRÄTT

Senaste månaderna har jag tagit några författarporträtt åt Polaris. Att få träffa författarna och prata några timmar samtidigt som jag fotar är otroligt roligt.

Läs mer »

De mest använda bilderna i STF bildarkiv

I princip varje gång det kommer ett nyhetsbrev eller ett utskick från Svenska Turistföreningen så finns en bild från den här fotograferingen med. Har fått höra från två olika håll att det är de mest använda bilderna i STF bildarkiv.

Läs mer »

Lanttolove

I lördags gifte sig en av mina bästa vänner. Hon frågade om jag kunde tänka mig ta några bilder så jag väckte Lanttolife och drog till Skåne.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *