Sök
Stäng denna sökruta.

FotoDannes bästa tips

Jag har turen att jobba med ett gäng bra människor. En av dom är fotograf Daniel Ohlsson, så när vi fotade förra veckan så bad jag honom ge mig tre tips för att ta bättre bilder. 

När Marie skrev en artikel om mig förra året så frågade hon vad jag skulle göra om någon skada satte stopp för mina äventyr. Skulle jag åka ner i ett svart hål då? Minns att jag skrattade och sa att då gör jag allt jag kan för att bli frisk, och så tar jag och går igång på något annat. Det finns så mycket jag vill lära mig. Och med åren så har jag insett att så funkar jag. Nu är det fotoutmaning, då frågar jag alla jag tycker är bra om tips. Jag ansatte stackars Hans så hårt att han drog till skogs (läs älgjakt) så nu frågar jag alla andra som någon gång knäppt ett inspirerande kort. Jag läser böcker, tidningar för att inte tala om fotobloggar. (Alla tips är välkomna)

Det är ta mig tusan bland det bästa som finns att lära sig något nytt varje dag! Jag tror det får bli oktobers utmaning, jag ska lära mig något nytt varje dag …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

FÖRFATTARPORTRÄTT

Senaste månaderna har jag tagit några författarporträtt åt Polaris. Att få träffa författarna och prata några timmar samtidigt som jag fotar är otroligt roligt.

Läs mer »

De mest använda bilderna i STF bildarkiv

I princip varje gång det kommer ett nyhetsbrev eller ett utskick från Svenska Turistföreningen så finns en bild från den här fotograferingen med. Har fått höra från två olika håll att det är de mest använda bilderna i STF bildarkiv.

Läs mer »

Lanttolove

I lördags gifte sig en av mina bästa vänner. Hon frågade om jag kunde tänka mig ta några bilder så jag väckte Lanttolife och drog till Skåne.

Läs mer »

0 reaktioner på ”FotoDannes bästa tips

    1. Ja, det är en grym ide. Vem ska hålla den kursen tycker du? Och hur ser schemat ut?
      Och ja, syster är grym, bäst och helt underbar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *