Sök
Stäng denna sökruta.

Tack livet. Tack!

Min bästis lägger ibland upp bilder här. Och vissa dagar så blir jag påmind om vilket bra liv jag har. Som idag när den här kom upp. 

Bilden är tagen just innan jag simmade en vända. En vanlig sommardag fast vi hade kastat in barnen och ett tält i bilen och drog på utflykt. Barnen badade, bästisen fiskade och jag simmade. Middag på klipporna. Sedan sov vi i tält och konstaterade att livet är bra.

Sommarlov med Lanttolife. 

En inte helt vanlig dag men mycket bra dag på jobbet. 

Gourmettriathleterna utsläppta på grönbete. 

Jag och tysken gillar läget. Alla bilder tagna av Hans Berggren. Skulle jag få bestämma så skulle Hans följa med mig på alla träningspass. Tänk vad mycket vackrare livet skulle se ut i efterhand…

Tack livet. Och tack Hans för att du påminner mig om att livet är bra fint.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Tack livet. Tack!

  1. ha, ha, det är en annan grej det där än att försöka få prinsen att engagera sig för att ta en bloggbild. Tröttheten i hans uttryck går liksom nästan inte att uppbringa på annat sätt. SNYGGA shots!

  2. Jag skulle också behöva en fotograf. Mina egna mobilbilder är riktigt tragiska. Igår t ex fick jag endast till en något oskarp bild på min skalp som lades upp på bloggen 😛 .

  3. Annat än de stackars bilder jag lyckades lägga upp på min blogg idag…

    Du är verkligen en inspirationskälla! Det ska bli kul att följa din träning inför Norseman.
    Du är grym!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *