Search
Close this search box.

Islöpning!

Löpteknik med Magnus imorse. Termometern stod på -14 grader och Magnus tyckte att springa på is var en bra grej att göra. Här berättar han varför det är bra.

Jag kan inte annat än att hålla med. Får man för sig att ta stora steg så halkar man så det var bara att trippa fram med många steg per minut… Man kan säga att jag fick direkt feedback på min löpteknik.

Jag säger testa!

Han berättade också att han tillsammans med någon super-duper-master-instructor-poserunning-snubbe som heter Wieland Heiser ska ha två dagar med poserunning. 18 eller 19 februari. (Man går en av dagarna) Kolla in här om ni är intresserade.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *