Sök
Stäng denna sökruta.

Ironmanporr


Kan man inte träna så får man visualisera. Jag ser mig själv som Chrissie Wellington. Det är helt otroligt vad snabbt jag simmar, cyklar och springer. Bara jag kunde bli frisk nu så jag får göra det på riktigt också…

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Ironmanporr

  1. Åhhh, jag trodde inte att det gick att få tag på NBC sammanfattningen från 2011 ännu. Du är fantastisk!!! Detta är snaskig porr som faktisk är upphetsande och bra (till skillnad från de dåliga kopiorna där deltagarna inte har lycra) :-). Shit, måste omvärdera beslutet att ta ett sabbatsår från IM distansen nästa år….suck…ditt fel….och Lisas….och min fru……och….ähh, va fan, dä ä ba å åk….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *