Sök
Stäng denna sökruta.

Kalmar blir Ironman!


Det största i triathlonSverige idag är att Kalmar triathlon blir en Ironmantävling!

Vad innebär det då? Distanserna är såklart samma. (Simma 3860 meter, cykla 18 mil och ett maraton på det) Roligast är att tävlingen kommer växa och man kommer ha chansen att kvala in till Ironman Hawaii även i Sverige. Riktigt roligt!

Önskar att jag kunde vara med 2012, nu ligger det för nära Norseman så det blir nog inte så. Två veckor återhämtning är för lite. Vi hade sex veckor mellan Ironman Nice och Kalmar i år och det kändes i benen. Men så kommer tanken krypande. Om Greger kan köra 20 Ironman på 20 dagar så borde väl Lanttosystrarna kunna köra två på två veckor. Eller? (Vore kul att ta samma bild som ovan även 2012. Jag, Anders, Jörgen och Lisa några minuter innan start)

Runners World har skrivit lite mer om Ironman Kalmar. Läs här. Nu är det bara att hänga på låset, 20 december öppnar anmälan. Ses vi?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Kalmar blir Ironman!

  1. Så sjukt kul att kalmar blivit en IRONMAN! Ska inte delta, fööööööör lång distans för mig än så länge, men ska ner och heja nästa år i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *