Sök
Stäng denna sökruta.

Sist ner i poolen är en duathlet!


Klockan ringde 06.20. Exakt 06.33 gick jag ut till poolen. Bor cirka två minuter med cykel från en simhall. Men där simmar jag mycket sällan, mest för att jag tycker det är så trist att simma ensam. Men nu har Åkersbergasektionen av Gourmettriathleterna bestämt att kan man, så simmar vi på onsdag morgon.

Kvällen innan hade Jörgen meddelat att “sist ner i poolen är en duathlet”. Stor chans att jag skulle vinna. Men strunt i det, jag är en vinnare för att jag tog mig dit. Simmade cirka 40 minuter. En serie med 200 meter. Vila (läs snack om planer för 2012). 150 meter. Vila (läs snack om att det är kul att Jeanette börjat simma). 100 meter. Vila (läs snack om att Drängsjön ser mindre och mindre och kallare och kallare ut). 50 meter. Vila (läs snack om varför tanter och gubbar som simmar svansimning envisas med att vara i snabbsimmarbanan när de har fyra andra banor att tillgå?). Några övningar. Vila (läs snack om vad vi ska göra när vi blir pensionärer). Sedan 25 meter löst – 25 meter hårt. X antal gånger. Vila (läs snack om hur mycket vi jobbar och hur tidigt vi stiger upp).

En grym start på dagen. Och kära pensionärer ni kan titta hur surt ni vill på oss. Vi kommer le tillbaka och fortsätta skvätta fram och tillbaka i banan närmast fönstret. Ses nästa onsdag!

Bilden är inte från idag, den är från Playitas dit för övrigt Jörgen och Jeanette ska åka i januari. JAG VILL OCKSÅ!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Sist ner i poolen är en duathlet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *