Norseman, JAAA eller NEJ eller nja?


JAAA, jag har en startplats till Norseman!!!!
Men sedan fick jag reda på att bästa vapendragarna Lisa, Anders och Helena inte fått några startplatser och glädjen byttes till ett nja.

För det känns inte lika kul. Gourmettriathleterna har hängt ihop. Kalmar 2010. Ironman Nice 2011. Kalmar 2011 och en hög med andra tävlingar för att inte tala om träningsläger. Vi är ett koncept och ett riktigt BRA koncept. Gourmet på alla plan. Jag vill verkligen tävla med dom i Norseman. Nu vet jag inte. Huvudet och magen vet varken ut eller in. Är det kanske Ironman Schweiz som kallar istället? Men hur stor är chansen att alla tre får plats nästa år, borde jag ta chansen? Tankarna är många, och inte färdigformade.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Norseman, JAAA eller NEJ eller nja?

  1. Grattis! Once in a lifetime! Klart du ska köra! Du behöver ju ändå minst en funktionär (hörde nåt om 2?), då kan ni gourme:a ihop innan och under och efter loppet? Svårt det där att matcha att alla ska få plats i samma lopp, det är lite klurigt!

  2. Hello!

    Jag skulle köra om jag var du. Chansen att ni alla får köra är liten. Om du kör har en av er kört och du kan ju ge värdefulla tips till nästa år när någon annan har tur!!!

    //Sword

  3. Det är ingen lagsport…….de får sköta kameran, langningen & vara din caddie under resan. Du skulle ju göra detsamma för dem…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *