Sök
Stäng denna sökruta.

LAPONIA TRIATHLON – ANMÄL DIG!

6 juli går Laponia triathlon. En Ironmandistans i midnattsol. I mina ögon Sveriges vackraste! Anmälan stänger sista april så är du det minsta sugen så är det dags att sluta tveka och anmäla dig!

Jag har startat varje år loppet gått och planerar göra det även i år! (Vill du veta varför jag skriver startar och inte “gått i mål” så klicka på Laponia 2021)

Vill du läsa mina racereports så hittar du dem här:

Laponia 2016.

Laponia 2017

Laponia 2018

Laponia 2019

Laponia 2021

Laponia 2022

Laponia 2023

Här anmäler du dig till årets lopp! Hoppas vi ses.

Ps. Vill du läsa om något av de andra 23 Ironmanloppen jag gjort så kan du klicka här!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Laponia 2023 race report

Laponia triathlon 2023. För sjunde gången i mitt liv drar jag på mig våtdräkten i midnattsol och går ner i vattnet för att simma 3860 meter innan jag ska cykla 18 mil och springa ett maraton på det. Har kört distansen 22 gånger innan, men kommer det att gå utan i princip ett enda långpass i kroppen?

Läs mer »

22 IRONMAN

Går på ett pass på gymmet. Är svag nå så jävulsk. Känns som jag aldrig tränat i hela mitt liv. Någonsin. Ever.

Att jag 22 gånger simmat 3860 meter, cyklat 18 mil och sprungit ett maraton känns som ett annat liv. Fast jag bevisligen gjorde det tre gånger förra året. Det är en balansakt att inte vara sina prestationer, att leva i nutid men vara stolt över det man gjort så här långt i livet.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *