Sök
Stäng denna sökruta.

Min mentor Göran

Säg hej till min mentor Göran. I höstas fick jag mejl från Nyföretagarcentrum i Österåker med rubriken ”Ansök till mentorsprogrammet 2024” Jag tänkte kul och svarade.

Några veckor senare blev jag presenterad för Göran Gross. Han driver Dyvik Marina och har tusen andra projekt och idéer.

Han ifrågasätter och uppmuntrar men framförallt så diskuterar vi. Med drygt 20 år mer erfarenhet än mig kommer han med infallsvinklar jag inte tänkt på. Vi pratar företagande och livet och jag lämnar varje möte med energi och nya idéer.

Önskar att alla fick ha en Göran i sitt liv. En person som vill dig och ditt företag väl men inte tvekar att berätta vad han tror på.

Idag drog vi igång sidoprojektet ”Lantto går till havs” Han har lovat lära mig köra båt. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Mer om det en annan dag. Idag vill jag bara säga TACK till Göran (och Jack som är med på den nedre bilden)

Har du någon Göran i ditt liv?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Svenska brukshundklubben

Målgrupp människa & hund i allt från typsnittsval till mässkoncept.
Plan: Användbart och nutida men samtidigt långsiktigt och hållbart. 
Härligt teamwork med Cajsa Rännar. Tog fram nytt typsnitt, nya trycksaker och en helt ny mässmonter för Svenska Brukshundsklubben.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *