SKIDA MED UTE 2023

Skida med Ute. 28-30 januari. Instruktörer är Anna Olsson, Johan Olsson, Sanna Peterson Hallberg och jag. Ett riktigt bra längdskidläger med guldkant. Guldkant i form av bra instruktörer men också trerättersmiddagar, spa och chans att provåka de senaste nyheterna från Rossignol.

Delar av förra årets gäng. Alla är välkomna – förra året var det med deltagare som siktade på rekordtider på Vasaloppet och deltagare som aldrig stått på ett par skidor innan. Alla är välkomna.

Vi kommer dela in gruppen i tre, och alla kommer att få träna med alla tränare. Vilket är helt fantastiskt för att tränarna är enormt bra på olika sätt.

Ibland tränar vi i grupp och ibland får man individuella tips.

Johan hade vallars med oss. En av de bästa jag hört – han gjorde det enkelt så man förstod.

Såhär står det på bokningssajten:
Siktar du på Vasaloppet? Eller vill du bara ha mer längd i livet? Häng med Utemagasinet på längdskidläger till vackra Storhogna Högfjällshotell & Spa! Tillsammans med Utemagasinet bjuder Storhogna Högfjällshotell & Spa och våra partners på ett fullspäckad program under dagarna 28-30 januari 2023.

DETTA INGÅR:

Två övernattningar på Storhogna Högfjällshotell & Spa med del i dubbelrum
Tre lunchbuffé ink kaffe & kaka
Två trerättersmiddag
Två fjällinspirerad frukostbuffé
Två eftermiddagsfika
Tillgång till Spa
Alla instruktörsledda träningstillfällen med våra professionella tränare
Två rörlighetspass
Spårkort 3 dagar

Här kan du läsa om hur vi hade det sist med mina ord, och klickar du här så kan du läsa reportaget som är med i Utemagasinet.

Här klickar du för att boka 2023 års bästa helg! 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *