#Globalrunningday

Tänkte göra en lista på mina bästa löpturer och jag landar i att dom löpturer jag kommer ihåg – det är inte dom jag presterat bäst på – det är dom jag haft sällskap jag älskar och/eller på platser som är så vackra att jag blivit stum. Så glad att jag började springa (efter jag fyllt 35 och fött två barn) för tänk om jag inte gjort det – då hade jag inte fått uppleva dom här löpturerna. Översta bilden: Torres del paine med Marie och Magnus. 

Engardin swimrun med Sara och Anna. 

The lake district med Team nordic trail. 

The 100 miles race in Himalaya (springa med Everest som kuliss ?)

 Mina 16 Ironmanmarathon

Löptur med syster på Island. 

Många favoritdagar har börjat med löpning. Älskar att lära känna städer springandes. Som när vi sprang runt Paris med guide. Amsterdam.Palma. När jag var med mitt Gällivarehäng i Budapest sprang vi med guide. Bästa sättet att få koll på en ny stad!

Och. Och. Och. Men det är ju inte heller dom löpturerna som är #viktigtpåriktigt utan turerna hemma i Lappland, turerna med människorna jag älskar och dom där vardagsturerna i skogen utanför huset. Dom där jag tömmer hjärnan, andas in och andas ut och fyller på med energi.

Vilka löpturer kommer du ihåg resten av ditt liv?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *