6 Comments

 1. Miranda
  18 April, 2013 @ 20:43

  Löpguide? Klockrent! Det ska jag också ha nästa gång jag besöker en ny stad!

  Reply

 2. Träningsglädje
  18 April, 2013 @ 21:13

  smart turistgrej!!! var det många i gruppen?

  Reply

  • Sofie
   19 April, 2013 @ 06:12

   Igår var det bara jag, lyx! De tar större grupper men ser till att det är en guide på fem personer.

   Reply

 3. Annika
  19 April, 2013 @ 04:59

  Kul! Och nu blev man sugen på att klippa lugg!

  Reply

 4. p
  19 April, 2013 @ 07:51

  Nu vet jag inte om det här stämmer, men, på väg till jobbet såg jag en tjej springandes emot mig, tyckte jag kände igen henne på långt håll, och sedan när jag passerade så tänkte jag “hon ser väldigt lik ut, kan det vara hon ?”…. Så, om du är kvar här på fredagen, och du var ute och sprang en runda ut i industrikvarteren så cyklade jag nästan på dig.. sorry…

  Och… ska du stanna här en längre stund och vill ha sällskap/tips/guidning/whatever, tveka inte att höra av dig!!!

  Mvh

  //piotr

  Reply

 5. Gunnar Löfgen
  19 April, 2013 @ 08:11

  Hej!
  Vilken briljant affärsidé, starta ett tjänsteföretag som ordnar sightseeing for runners, med filialer i alla städer runtom i världen; och med en svensk prägel på service, glädje… finns det några i stockholm som vill dra igång något? 😉
  Om pulsklocka: om man vill köpa det bästa som finns för multisport, är det Garmin eller det här nya TomTom man ska titta på?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.