Sök
Stäng denna sökruta.

SPIN of HOPE

På lördag (30 mars) kan du cykla hela dagen och samla ihop pengar till barncancerfonden! Jag ska coacha dom sista två timmarna på Gym & motion i Åkersberga.

Det lutar åt att jag kör film från Vätternrundan första timmen (17-18) och film från Ironman Kalmar cyklingen under den andra timmen (18-19). Lovar bjuda på historier som tar dig i mål och norrländsk tystnad när du känner att det är det bästa. Och såklart musik hela tiden …

Är du inte medlem men känner att det vore kul så boka din drop-in plats genom att kontakta receptionen eller mejla matilda@gyomotion.se och så kan du swisha 150 kronor till barncancerfonden på plats.

Foto: Hans Berggren 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *