Sök
Stäng denna sökruta.

VM-GULD VM-GULD VM-GULD

Inget VM-guld. Alls faktiskt. Ibland vaknar jag och tycker hela världen är grå. Jag är grå. Allt är trist. Då är det bra att ha en “bli-glad-mapp” på datorn. Brukar spara bilder och skärmdumpar av saker som gör mig glad. Allt från bilder till meddelanden. Grå dagar öppnar jag den och kollar på första bästa bild. Häromdagen kom en bild från när jag körde VM i långdistanstriathlon. 4000 meter simning. 12 mil cykel. 3 mil löpning.  

Mitt andra VM. Första var fallskärms-VM. Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska satsa på som tredje VM.

Vad tycker du?

Ps. Här kan du läsa om när jag körde VM i långdistanstriathlon. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Förundranflykter

År 2024 räcker det inte med att tillbringa tid utomhus. Människor längtar efter upplevelser som går utöver vardagen och kommer att söka efter något som vi kan kalla ”förundranflykter”.

Läs mer »

EN SITUATION NÄR ALLT VAR MÖJLIGT

Har du minnen där allt kändes möjligt. Kolsyra bubblar i blodådrorna, livet känns lätt, du är fullständigt närvarande och hög på livet. Jag har ett gäng sparade i min lyckolåda.

Läs mer »

Tack & hej 2023

Tack och hej då 2023. Ett jädra bra år. Men också ett jädra sorgligt år. Kan ärligt säga att jag inte kan minnas ett år jag gråtit så mycket. Sagt farväl till räven, svärfar och goda vänner som gått vidare på tok för tidigt. Och det gör ont. Men det gör också att jag känner livet i mig ännu tydligare.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *