Search
Close this search box.

ALLA SOM SPRINGER NU ÄR HJÄLTAR

Alla som springer ute nu är hjältar och hjältinnor. Förstå mig rätt – jag älskar att springa en krispig vinterdag men det här … snöblandat regn?! Det tar emot att ge sig ut. I alla fall för mig. Men när syster hör av sig och vill springa då är det bara ta på sig skorna och ge sig ut! Planen var uppvärmning + 10*800 meter hårt men kontrollerat. Det blev 800-ish meterish fram och tillbaka efter en gångstig.

Men som alltid så värt. Jag känner mig levande i skitväder och jag känner mig skönt nöjd när jag står i duschen efteråt. En hjältinna som duschar av sig liksom.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”ALLA SOM SPRINGER NU ÄR HJÄLTAR

  1. Min hemmaplan nu är Göteborg/Partille. Från att ena dagen haft fluffig vit fin snö, till hård packad snö, till 10 cm slask-glopp, på några dagar, urrrrk. Det är nästan det värsta, blött krämigt slask på marken, med oviss friktion. Överkropp och ben i regn, inte supernajs, men hanterbart för rundor uppemot 60-90 minuter. Men just detta kladd under och på skorna, och både hårt och mjukt underlag, bläää!
    Verkligen skönt att komma in efter dessa rundor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *