Sök
Stäng denna sökruta.

Höga Kusten Winter Hike

Förutom att kramas, träna och jobba mot deadline (12:00 på torsdag) så laddar jag för Höga Kusten Winter Hike. Blir det hälften så kul som sist så är jag glad. Har skummat igenom min egen packlista för vintertältning. Vad behöver jag ordna imorgon? 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Förundranflykter

År 2024 räcker det inte med att tillbringa tid utomhus. Människor längtar efter upplevelser som går utöver vardagen och kommer att söka efter något som vi kan kalla ”förundranflykter”.

Läs mer »

EN SITUATION NÄR ALLT VAR MÖJLIGT

Har du minnen där allt kändes möjligt. Kolsyra bubblar i blodådrorna, livet känns lätt, du är fullständigt närvarande och hög på livet. Jag har ett gäng sparade i min lyckolåda.

Läs mer »

Tack & hej 2023

Tack och hej då 2023. Ett jädra bra år. Men också ett jädra sorgligt år. Kan ärligt säga att jag inte kan minnas ett år jag gråtit så mycket. Sagt farväl till räven, svärfar och goda vänner som gått vidare på tok för tidigt. Och det gör ont. Men det gör också att jag känner livet i mig ännu tydligare.

Läs mer »

En reaktion på ”Höga Kusten Winter Hike

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *