Sök
Stäng denna sökruta.

Höga Kusten Winter Hike

Förutom att kramas, träna och jobba mot deadline (12:00 på torsdag) så laddar jag för Höga Kusten Winter Hike. Blir det hälften så kul som sist så är jag glad. Har skummat igenom min egen packlista för vintertältning. Vad behöver jag ordna imorgon? 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 2

Allt du behöver veta för att köra båt. Sjökort. Knopar. Lägga till i naturhamn. Vid vanlig jävla brygga. Och långskepps för att tanka. Möte på sjön. Hur man tar vågor. Öva på exakt hur lite du behöver styra när man vaggar fram i smala sund. Planingsfart. Skarpa svängar. Hur det känns att passera Viking Line. Vågorna. Virvlarna bakom.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

En reaktion på ”Höga Kusten Winter Hike

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *